«Noe av det pussigste og ekleste som er vist på en norsk TV-kanal på en god stund», skriver VG om det som skjuler seg bak tredje luke i NRKs nye adventssatsing «24-stjerners julekalender». Anmelder Tor Martin Bøe mener produksjonen hadde egnet seg best til intern bruk og gir den to prikker på terningen.

TV-seerne har trosset slakten, for så langt har 821.000 sett første episode. Andre episode har 640.000 seere så langt, mens 773.000 har sett tredje episode. VG-anmeldelsen kan altså ha skapt en viss nysgjerrighet i de norske hjem.

Tredje episode er for øvrig helgens nest mest sette program, etter «Nytt på nytt».

I julekalenderen deltar 24 kjendiser i en humoristisk konkurransereality der de løser nye utfordringer hver dag i håp om å stå igjen som den ultimate julestjernen. Programmet ledes av Markus Neby.

- For meg blir det ikke jul før jeg har sett 24 kjendiser kaste all verdighet på sjøen for å vinne tullete konkurranser. Drømmen min er at dette faller i smak hos alle som elsker jula, men også hos dem som ikke kan fordra den. Jeg håper også det er en serie for alle som elsker kjendiser, men faktisk også for alle som har fått mer enn nok av dem. Vi skal kåre én vinner, men også 23 tapere, sier han i en pressemelding.

Les mer: Markus Neby skal lede julekalender på NRK

Her kan du se et klipp fra serien fra NRKs Facebook-side: