Lørdag var det duket for finale i «Maskorama» på NRK og ikke mindre enn tre maskefall. Til slutt var det tidligere vinner av «Stjernekamp», Bilal Alexander Saab, som stod igjen som publikums favoritt.

Finalen ble sett av 1.104.000 nordmenn. Det utgjør en vekst på 220.000 seere fra forrige uke. Seertallet er imidlertid noe lavere enn på fjorårets finale som samlet 1.249.000 seere.

- Dette var en super avslutning på sesongen. Vi vil takke alle som har vært med på å lage denne forundringspakken av et leirbål som har flettet sammen over en million seere over hele landet. «Maskorama» er et morsomt konsept som i kombinasjon med solid håndverk, fokus på detaljer, høy produksjonsverdi, fine folk på skjermen og ikke minst topp stemning også bak kamera gjør programmet til en TV-perle, sier prosjektredaktør Jan Egil Ådland i NRK.

Les mer: 1,2 millioner så Maskorama-finalen: - Fantastisk avslutning på sesongen

«Maskorama»
ble helgens mest sette TV-program foran «Nytt på nytt». NRKs satireprogram samlet 982.000 seere foran skjermen, enten lineært eller på strømmetjenesten NRK TV. Det er nesten 100.000 flere enn forrige uke, og det kan tyde på at det var knyttet en viss interesse til hvordan panelet ville kommentere nyheten om at Atle Antonsen var blitt anmeldt for rasisme.

Les mer: Johan Golden om Atle Antonsen: – Det han gjorde var 100 prosent rasistisk