I et større intervju med TV 2 snakker Bernt Hulsker ut om hendelsen som fikk han domfelt for hatefulle ytringer og hensynsløs adferd i Oslo tingrett denne høsten. I intervjuet som nå er publisert på TV 2s nettsider og på TV 2 Play, forteller den tidligere fotballspilleren og underholdningsprofilen om kvelden på karaokebaren Syng Mer der han viste nazihilsen og skal ha kalt en dørvakt «jævla neger».

- Jeg er oppriktig lei meg for å ha såret og fornærmet dørvakten den kvelden. Men jeg kan ikke la et stygt ord sagt i fylla nede på en karaokebar få definere meg som menneske, sier Hulsker til TV 2 i programmet. 

VGTV-profilen hevdet i rettssaken at han ikke handlet rasistiske intensjoner noe han gjentar i programmet.  

- Det finnes ikke et eneste rasistisk gen her hos meg, sier Hulsker i kveldens program.

Les mer: Bernt Hulsker dømt til 18 dagers betinget fengsel

- Det var et mareritt
Kampanje intervjuet nyhetsdirektør Karianne Solbrække om intervjuet med Hulsker tidligere denne uken og hvorfor TV 2 synes det var interessant å følge opp dette redaksjonelt. 

- Det var i utgangspunktet TV 2 som avslørte og belyste saken først. Vi har senere fulgt saken via retten, men det er én stemme ingen har hørt, og det er Hulsker selv. Det er interessant for å få hele bildet og for å høre om hvordan Hulsker selv reflekterer rundt dette, sa Solbrække. 

Les også: Bernt Hulsker skal snakke ut på TV 2: - En stemme ingen har hørt

TV 2 var også det mediehuset som hadde det første intervjuet med dørvakten som anmeldte Hulsker. Hulsker forteller også om hvordan han opplevde det da media kastet seg over saken.

- Det var et mareritt det. Men jeg skjønte hvor det bar da media kom inn med TV 2 i spissen, sier Hulsker i kveldens «Vårt lille land».

Har ikke fått noen nye jobbtilbud
Mediekarrieren til Hulsker fikk deretter en brå slutt. Kort tid etter at saken sprakk i media, mister Hulsker jobben i VGTV. Så mistet han oppdraget som programleder i «Fangene på Fortet» på TV3. Han ble også vraket som fotballkommentator for Discovery.

- Sånn fungerer det. Sånn er det. Jeg var klar over det, når det sprakk i mediene, at det ikke var noen vei tilbake. Sånn fungerer mekanismene, sier Hulsker.

Les også: VG slått av TV 2 i Hulsker-avsløring: - Har ikke hatt annen tilgang til informasjon

Flere måneder etter det forsinkede julebordet med VGTV sier Hulsker at han ikke har fått noen nye jobbtilbud, men sier ønsket hans fortsatt er å jobbe i underholdningsbransjen. Hulsker ble i tillegg til 18 dagers fengsel dømt til å betale en bot på 15.000 kroner og saksomkostninger.