Dermed går TV 2 i gang med en ny sesong av den svært populære serien som ser ut til å fungere like godt både på strømming som lineært. De 14 nye kjendisene er Tete Lidbom, Jon Martin Henriksen, Sval Rosenløw Eeg, Iben Akerlie, Thomas Hayes, Agnete Husebye, Vendela Kirsebom, Grunde Myhrer, Ingrid Halstensen, Turab Awan, Didrik Solli-Tangen, Christopher Robin Omdahl, Carina Dahl og Liva B. Ingebrigtsen

Dette er fjerde gangen oberst Dag Otto Lauritzen, major Kristian Ødegård og resten av befalet på Setnesmoen tar imot et nytt kompani med TV 2s kameraer på slep. Også denne høsten har TV 2 vist serien, men for første gang uten kjendiser i hovedrollene. Spin off-grepet viste seg ikke å ha noe å si for oppslutningen for premieren i høst har så langt blitt sett av over én million nordmenn.

Les også: Over én million har sett nye Kompani Lauritzen: - Helt fantastisk

En av årets deltagere er tidligere supermodell Vendela Kirsebom (55) som i dag jobber som selvstendig næringsdrivende og realityprofil. Hun sier hun ville delta i «Kompani Lauritzen» fordi det var det beste tv-programmet.

- Det er varmt, tøft, spennende og har masse sjel og humor. Jeg har dyp respekt for befalet, og for kvinner og menn som jobber i Forsvaret. Jeg gleder meg til reisen som rekrutt, og det å få ta del i en verden som jeg har vært nysgjerrig på, og tenkt var spennende og utfordrende. Jeg håper jeg skal klare å åpne helt opp og gi alt, og tørre å stole på meg selv 100 prosent, sier Kirsebom. 

En annen deltager er youtuber Agnete Husebye (26) som har vært en fast seer av serien.

-  Jeg har fulgt med fra sesong én, og har alltid hatt en drøm om å få muligheten til å være med. Jeg har også en bror som jobber som løytnant i Forsvaret, så det hadde jo vært veldig kult å imponere ham litt, sier Husebye.

Programleder for «Spårtsklubben», Jon Martin Henriksen (32) har også litt av hvert å se frem til.

- Jeg er en bedagelig fyr som elsker å ta minste motstands vei, så jeg tenkte at det var greit å teste grensene og få innblikk i hva kroppen faktisk tåler. I tillegg har jeg knapt sovet ute i skogen og fått svært lite voksenkjeft tidligere, så da ble det plutselig et kinderegg jeg valgte å sluke, sier han.