Event- og kommunikasjonsbyrået The Oslo Way forsterker laget med Øyvind Rones og Gustav Gjærder Olsen, og henter med det inn solid kompetanse fra musikkbransjen. The Oslo Way har siden 2017 jobbet med flere av de største konsertene og festivalene i landet som Live Nation, Tons of Rock, Piknik i Parken, Kadetten, By:larm og Oslo Urban Week.

- I år har vi jobbet med alt fra konserter til byutvikling. I tillegg drifter vi det gamle biblioteket i Oslo og fyller det huset med innhold og nye historier før bygget skal stenges for rehabilitering. Her jobber vi tett med Møller Eiendom som vi også lager fotofestivalen Oslo Negativ, sier kreativ leder og gründer Lars Tefre Baade til Kampanje.

Det er en utvikling der «møteplassene og festivalene blir større, og flatene mer digitale» som bidrar til at byrået henter inn de to «for å sikre enda bedre kundeopplevelse i form av digital rådgiver og historiefortelling.»  ¨

- Jeg sier ofte at jeg har verdens beste jobb, da jeg får jobbe med drømmekunder og favorittprosjekter. Men lite er mulig uten laget vi skaper sammen på kontoret, og når kapasiteter og fagpersoner som Gustav og Øyvind nå vil ta del i The Oslo Way så blir vi vanvittig stolte, sier han.

Rones har jobbet som musikkjournalist i mange år og startet blant annet opp den norske utgaven av Gaffa der han også jobbet som redaktør. Etter dette har han flere år hos plateselskaper som Warner og Playground.

- The Oslo Way har alltid vært på radaren, og det er tydelig at det er en gjeng som er lidenskapelig opptatt av det de jobber med, og jobber hardt med det. Det føles som en perfekt match, spesielt når man jobber med det man brenner for aller mest - nemlig å lage gode opplevelser for folk, sier han.  

Gustav Gjærder Olsen tar med seg flere års erfaring fra billetteringsbautaene Ticketmaster og Eventim.

- Helt siden jeg startet i Ticketmaster har jeg sett for meg å jobbe i et selskap som The Oslo Way, så da muligheten dukket opp var det ingen tvil. Overgangen fra store internasjonale selskaper til et imponerende byrå som dette er veldig spennende, sier han.

The Oslo Way nærmet seg 20 millioner kroner i omsetning i 2021 og Lars Tefre Baade sier 2022 «blir et godt år for The Oslo Way».

- Høsten er spennende for oss hjelperyttere i kulturfeltet. Sommerfestivalene varmer opp publikum med store slipp som fyller drømmene våre opplevelser som kommer. Samtidig er klubbene og kulturhusene fulle av høstturneer og tradisjonsrike julekonserter. Etter år i dvale med speltbrødbaking og strømme-TV, ønsker vi oss opplevelser i levende live, sier Baade.

Han sier byrået også jobber med artister som Trygve Skaug, ISÁK, Bendik Brænne, Ingrid Olava.

- Hvordan tenker du trangere tider for folk vil slå ut på appetitten for kulturopplevelser?

- Apetitten for å konsumere kulturopplevelser vil alltid være der, som en nødvendig merverdi til livet og en mulighet til å legge fra seg alt som skjer ellers, sier han,