Eivor Jerpåsen går fra rollen som direktør for innholdsutvikling i Amedia til en nyopprettet stilling som redaksjonell produktdirektør i samme konsern.

Nyhetsdirektør Jostein Larsen Østring forteller i en pressemelding at de styrker den redaksjonelle produktutviklingen med en ny strategisk lederrolle både for å møte forventningene til dagens abonnenter og for å nå nye kundegrupper.

- I Eivor Jerpåsen får vi en leder med stødig publisistisk hode som både kjenner Amedia-avisenes lokale strategier, hverdag og behov, og som har erfaring med innsiktsbasert produktutviklingsmetodikk. Hennes publisistiske erfaring blir særlig viktig for å sikre at produktutviklingen vår skjer i tråd med og styrker redaktørinstituttet, sier Østring.

Jerpåsen har bakgrunn som journalist og nyhetsleder i Amedia-avisene Solabladet, Bygdebladet, Sandefjords Blad og Tønsbergs Blad. Hun har også hatt ulike fag- og lederroller i Amedia innholdsutvikling. 

- Det har vært utrolig lærerikt og givende å jobbe med alle Amedias redaksjoner sammen med Innholdsutvikling de siste årene. I årene som kommer blir produktutvikling helt avgjørende for at Amedia og Amedias redaksjoner skal nå de offensive målene vi har satt oss, og for at vi skal nå ut til nye lesere og målgrupper. Derfor gleder jeg meg veldig til denne nye utfordringen, og er glad jeg fortsatt skal jobbe tett med både redaksjonene og innholdsutvikling i tiden som kommer, sier Eivor Jerpåsen.