De britiske strømmerne vil bli tilbudt to strømmepakker når Viaplay lanseres første januar - film- og seriepakken og totalpakken. Førstnevnte pakke inkluderer Viaplay originalserier og tredjepartsinnhold, mens totalpakken har dette i tillegg til sport. Pakkene vil bli priset til 3,99 pund og 14,99 pund - som tilsvarer i underkant av 50 norske kroner og cirka 180 norske kroner.

Sportsfansen vil få tilgang til EM-kvalifiseringen for herrer og VM-kampene til Skottland, Wales og Nord-Irland. Også Uefa Nations League og vennskapskamper vil bli sendt til 2028 i tillegg til flere andre fotballrettigheter, ishockey, rugby og annen sport.

- Viaplay vil tilby UK-seere en kombinasjon av direktesendt sport, drama i verdensklasse og overlegen verdi for pengene. Vi lanserer i dette markedet med høye ambisjoner og et langsiktig perspektiv - og oppkjøpet av Premier Sports vil akselerere vårt inntog. Viaplay har mye å tilbud, og lokale sportsfans samt tilhengere av nordisk internasjonal historiefortelling kan prøve for tjeneste fra og med 1. november, sier Viaplay-sjef, Anders Jensen , i en pressemelding.

Betalingskanalene Premier Sports 1 og Premier Sports 2 skal omdøpes til Viaplay Sports 1 og Viaplay Sports 2 sammen med gratiskanalen FreeSports som får navnet Viaplay Xtra. Alle kanalene vil fortsatt være tilgjengelig gjennom sine allerede eksisterende distribusjonsavtaler, og vil fortsette å vise live sport i puber, klubber og andre kommersielle lokaler i Storbritannia.

Premier Sports har hatt en abonnementsbase på om lag 222.000 abonnenter. Premier Sports har base i Dublin og deres 23 fulltidsansatte blir nå en del av Viaplay Group.

Flere detaljer rundt hvilke filmer og serier som blir tilgjengelige på Viaplay i Storbritannia kommer på et senere tidspunkt.

Viaplay er for tiden tilgjengelig som direkte forbrukertjeneste i alle de nordiske landene, i tillegg til Polen, Nederland og Baltikum. Tjenesten er også tilgjengelig gjennom Comcast i USA og vil bli lansert som direkte-til-forbrukerlansering i USA og Canada tidlig i 2023.