Samarbeidet mellom TV 2 og Nordisk Film startet i 2019 og innebærer at TV 2 har eksklusiv rett til å vise norske filmer fra Nordisk Film i en periode på seks måneder etter at de har gått på kino og vært på kjøp- og leiemarkedet.

- Nordisk Film er en solid leverandør av kvalitetsinnhold, og med denne avtalen fortsetter vi vårt gode samarbeid på både norsk og internasjonal film, barne-TV og i utviklingen av skandinavisk underholdning, sier Trygve Rønningen, kanaldirektør i TV 2. 

Det betyr at filmer som «Den første julen i Skomakergata», «Tre nøtter til Askepott», «Tina og Bettina 10 år etter» og «Lars er LOL» blir tilgjengelig på TV 2 Play før de kan strømmes hos andre.

- Vi har de siste årene hatt et tett samarbeid med TV 2, og vi er veldig glade for at vi med denne nye avtalen kan fortsette vårt vellykkede samarbeid. Vi bidrar til å styrke at TV 2 fortsatt er en av de ledende strømmetjenestene med norsk innhold. Nordisk Film er en av de største distributørene og produsentene av norske filmer, og med denne avtalen sikrer vi at Nordisk Film fortsetter å opprettholde vår ledende posisjon i Norge, sier Kenneth Wiberg, Senior Vice President i Nordisk Film.