Etter å ha testet produktet på ulike kundegrupper, er Schibsted nå klar for en bred lansering av abonnementsproduktet «Full tilgang». Her får kundene - som lovet - full tilgang til alt digitalt innhold fra Aftenposten, VG, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, E24, Dine Penger, PodMe og Magasin+ for 329 kroner i måneden.

- Vi har gått grundig til verks for å finne ut hva kundene faktisk vil ha, og det har blitt veldig tydelig for oss at dette er noe mange virkelig ønsker seg. Fremover kommer vi til å fortsette å jobbe med å se på hvordan vi kan tilby enda bedre og mer fleksible abonnementer. Merkevarenes arbeid med å forbedre sine abonnementstilbud til egne målgrupper er fortsatt veldig viktig, men vi må også løfte blikket og tenke mer helhetlig på tvers av vår produktportefølje, sier forretningsutvikler i Schibsted, Marcus Tøstie, i en pressemelding.

Leder for forretningsutvikling og pakketering innenfor abonnement i Schibsted, Hanne Bryntesen Finstad, har hatt det overordnede ansvaret for arbeidet med det nye abonnementsproduktet.

Hun er godt fornøyd med de foreløpige salgresultatene.

- Salget har gått vanvittig bra. Vi ser allerede at vi kommer til å knuse de salgsmålene vi satte oss for resten av året. Samtidig ser vi sterke indikasjoner på at kundenes lojalitet øker, noe som er kjempeviktig for å gjøre oss i stand til å opprettholde en sterk posisjon i et konkurransedrevet marked, sier Bryntesen Finstad.

Schibsted følger i fotsporene til Amedia, som har samlet alle sine digitale avisabonnementet +Alt til 299 kroner i måneden.

Direktør for brukerbetaling i Schibsted, Tor Jacobsen, mener likevel deres produkt kan tilby noe ingen andre norske mediehus kan gjøre.

- Her får kunder tilgang til en bredde av innhold vi mener er unikt i norsk sammenheng. Det handler ikke om at vi har samlet flest titler i ett og samme abonnement, men om at vi byr på så mye forskjellig type innhold, sier han.

- Her får man alt fra VGTVs underholdningsunivers, med blant annet «Ikke lov å le på hytta», til dokumentarfilmer, live-sport, og nyheter fra både VG, E24, Dine Penger, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. I tillegg er også PodMes store lydunivers og alle nisjemagasinene i Magasin+ inkludert, avslutter Jacobsen.