TV 2s nye fredagsprogram «Forræder» har blitt en suksess for TV 2. Første episode, som gikk på TV tidlig i september, hadde blitt sett av 423.000 den påfølgende mandagen. Etter dette har seertallene økt uke for uke, og siste episode av programmet kan TV 2 melde om at har blitt sett av 500.000 seere totalt - både lineært og på nett.

- Det er fantastisk. Vi jubler, sier programdirektør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

- Var det et mål å treffe 500.000 så tett på første lineære sending av programmet, eller var Forræder ment å strømmes utover uka?

- Vi har alltid et mål om å treffe bredt i helgene – både strømmerne og de lineære seerne. Vi er glade for at folk hekter seg på, og vi som har sett programmet vet at det blir mer og mer spennende. Det er deilig å ha funnet et format som favner så bredt. Vi er både glade og ydmyke, sier Haldorsen.

«Skal vi danse» nær 600.000
Også «Skal vi danse» fortsetter å levere gode seertall for TV 2. 573.000 har sett siste episode av «Skal vi danse» som gikk direkte lørdag kveld. Det er færre enn de 625.000 som så forrige helgs episode, men likevel rundt 100.000 flere seere enn hva tidligere episoder har hatt.

- Dansingen også går veldig bra, og det er en lettelse, sier Haldorsen.

Hun understreker at det forrige helg var landskamp før danseshowet og at programmet derfor gikk en halvtime senere enn vanlig.

- En halvtime tidligere og uten fotball først... det er tall vi knapt har sett, sier Haldorsen.

Farmen øker igjen
Søndagsprogrammet «Farmen» fortsetter å se grønne piler. TV 2 fortalte tidlig i september at premieren av årets sesong hadde blitt sett av kun 265.000 seere. Det er i stor kontrast til gårsdagens episode som foreløpig har blitt sett av 451.000 seere.

- Jeg tenker at det er veldig bra tall, og det er et slikt program Farmen er. Vi blir mer og mer kjent med deltakerne. Vi er ydmyke for at vi når gjennom med vårt innhold.

Nytt på nytt mest sett 
Ikke overraskende er det likevel NRK-programmet «Nytt på nytt». Programmet som gikk lineært fredag kveld har foreløpig blitt sett av 869.000 seere.

Lørdagsunderholdningen til NRK, «Verdens beste venner» med Live Nelvik og Einar Tørnquist i programlederrollene har foreløpig levert svake seertall for NRK. Denne helgen øker seertallet noe fra forrige ukes 280.000 seere. NRK melder at lørdagens episode er sett av 319.000 seere.

Lindmo, med Sophie Elise som en av gjestene, har foreløpig blitt sett av totalt 548.000 seere.

Seertallene teller både lineære seere og nett-TV.