Saken blir oppdatert. 

Under dagens sending av StudioP3 ble det kjent at Under dagens sending av StudioP3 ble det kjent at Arianrhod «Arian» Engebø og «Staysman» skal lede Melodi Grand Prix (MGP) på NRK neste år.

- Jeg kjenner på glede og overtenning, og så klart litt redsel. Vi skal lage TV for ekstremt mange mennesker, og MGP er noe mange har et sterkt forhold til. Jeg har alltid vært veldig glad i Melodi Grand Prix , sier Engebø.

De to tar dermed over programlederjobben etter Kåre Magnus Bergh (43) som har ledet showet de siste åtte gangene. 

Stian Thorbjørnsen med artistnavnet «Staysman» har vært med i MGP som artist to ganger tidligere. Første gang i 2015 med låten «En godt stekt pizza», og i 2021 sammen med «Landeveiens helter». Stian har også vært fast del av panelet i Adresse-programmene siden 2018 og vært programleder for musikkprogrammet «10 på topp» i NRK 2019.

- Dette er helt fantastisk! Jeg har fremdeles litt noia, for det er nå det virkeliggjør seg hva vi skal gjøre. Jeg er så glad i MGP, så jeg kjenner på litt ærefrykt, sier Thorbjørnsen.

Engbø har ved siden av å lede StudioP3 sammen med Nate også vært programleder for årets VG-Lista Rådhusplassen sammen med ham. Arian Engebø blir også å se som programleder under årets P3aksjon.

Prosjektleder for MGP, Thea Christine Flinder, sier hun er svært glad for at Stian og Arian har takket ja til å lede Melodi Grand Prix 2023.

- To ulike profiler med ulik bakgrunn, som har til felles at de elsker musikk og MGP. Vi har stor tro på at de to sammen vil lose seerne og artistene med smittende entusiasme, varme og sjarm når MGP starter opp den 14. januar, sier Flinder.