VG skrev i går at English Football League har gått ut med en melding om at de, sammen med andre idretter og regjeringen, skal vurdere hvordan dronningens bortgang påvirker idrettsarrangementer og hendelser fremover.

Kampanje har fredag morgen vært i kontakt med Viaplay som sitter på TV-rettighetene til Premier League i Norge. De forteller at de foreløpig forbereder seg som normalt til sendinger denne helga, men at situasjonen er uavklart.

- Vi vet lite per nå, men det kan komme en avklaring rundt klokken 12.00. Hører vi det først er det nok ikke snakk om mange minuttene før alle hører det. Inntil noe annet kommuniseres forbereder vi oss som vanlig til helgen, skriver sportssjef i Viaplay group Norge, Kristian Oma, i en e-post til Kampanje.

Første kamp i den engelske toppdivisjonen denne helga går lørdag klokken 13.30. Da møtes etter planen Fulham og Chelsea på Fulhams hjemmebane Craven Cottage.

Et sportsarrangment som allerede har blitt endret som følge av dødsfallet er sykkelrittet Tour of Britain. Torsdag var det målgang på den femte av åtte etapper. Torsdag kveld skrev de i en pressemelding at den sjette etappen blir avlyst som følge av dronningens bortgang. Senere samme kveld kom beskjeden om at også at etappene som skulle blitt arrangert på lørdag og søndag er avlyst. Det skriver VG.

Les også: Telias TV-kunder får ikke Haaland-show: - Pågår ingen forhandlinger