Etter å ha ligget i en bitter konflikt i hele syv uker, ble telegiganten Telenor til slutt enige med TV 2 om en ny distribusjonsavtale i slutten av januar i år. Onsdag denne uken er Telenor klare til å presentere resultatet av de intense forhandlingene og det lange bruddet, og det er at alle Telenors T-We-kundene får flere poeng og tilgang til TV 2 Play Basis uten å bruke av noen av poengene i TV-distributørens poengsystem eller betale noe ekstra. 

- Telenor T-We kundene skal få mye igjen for pengene. Med TV 2 Play Basis kan vi tilby kundene noe av det mest populære innholdet i Norge, når som helst og hvor som helst i ett TV- og strømmeunivers, sier Camilla Amundsen, leder for TV i Telenor.

Les også: Brudd mellom TV 2 og Telenor - over én million TV-seere kan miste Farmen-finalen

Frem til i dag har TV 2 Play hatt «en kostnad» på 20 poeng av de totalt 120 poengene T-We-kundene får til fri bruk av Telenor.

- Glade for Telenor-samarbeidet
På TV 2 Play finner en i dag hele TV 2s innholdsbibliotek og dermed også et stort utvalg av norsk og internasjonal underholdning og denne høsten er det ferske serier som «Lunch», «Hodejegerne» og «Forræder» som ligger øverst på menyen. For TV 2-sjef Olav T. Sandnes er avtalen gull verdt i form av at mediekonsernet nå får distribuert sin strømmetjeneste ut til alle Telenors TV-abonnenter.

- TV 2 Play er alt seerne elsker fra TV 2-kanalene, i tillegg til mye, mye mer. Her kan man se hva man vil og når man vil. Vi er glade for å ta det gode samarbeidet med Telenor videre, som gjør norsk underholdning og journalistikk lett tilgjengelig for seerne der de er, sier TV 2s sjefredaktør og administrerende direktør, Olav T. Sandnes.

En tilsvarende løsning er allerede presentert i samarbeid med Telia etter at man også der endte opp i en bitter forhandling der man først ble enige brudd og svarte skjermer. TV 2 ligger i dag i en tilsvarende konflikt med Altibox.

Les også: TV 2 og Telenor enige om ny avtale - avslutter TV-konflikten

Gir TV-kundene flere poeng
Telenors TV-sjef kan også glede kundene med litt ekstra i poeng til fri bruk.

- For å sikre valgfrihet får alle kundene 20 ekstra poeng. Denne fleksibiliteten er en av de største fordelene ved å samle alt familien ønsker å se i én TV- og strømmetjeneste. For oss er det viktig å tilgjengeliggjøre alt innhold på ett sted, med én regning. Med Telenor T-We kan seerne når som helst bytte strømmetjenester uten ekstra kostnad, sier Amundsen. \

Telenors TV- og strømmetjeneste T-We samler over hundre kanaler og strømmetjenester i ett univers, til over 550.000 norske husstander.

Les også: - TV 2 vil ikke være smågodt fra plukk og miks-hyllen til TV-distributørene