Fredag var det premieren på VGTV-serien «Ikke lov å le på hytta». Første episode ble sluppet gratis, mens episode to til syv er bak betalingsmur, før de uke for uke blir sluppet gratis.

VG er åpne om seertallene på episodene som ligger åpent, og ifølge VGTVs videospiller har første episode av «Ikke lov å le på hytta» blitt vist over 500.000 ganger.

- Det er ikke så gærent det? Vi er veldig fornøyde, sier programleder Mads Hansen til Kampanje.

Han forteller at de ikke satte seg noen mål på antall visninger, men salgsmål av VG+-abonnementer.

- Jeg kan ikke si noe om hvordan salget har gått, men i fjor var det sensasjonelle tall og i år er vi langt foran det. Så det er veldig bra, sier Hansen og fortsetter:

- Jeg mener å ha hørt at vi ligger på rundt 1,2 millioner visninger totalt på denne sesongen. Altså 500.000 visninger på første episode og 700.000 visninger på episodene bak betalingsmur.

- Hva synes du om denne sesongen i forhold til tidligere år?

- Jeg var veldig spent, men nå har jeg sikkert sett hver episode minst 15 ganger på redigeringsrommet, så jeg synes det ikke er noe morsomt lenger. Det starter så veldig lettbeint og lystig, så blir det mørkere og mørkere, men gøy på en annen måte. De overordna tilbakemeldingene er at det er den beste sesongen nå langt, sier Hansen.

I og med at episodene slippes gratis på fredager konkurrerer Hansen med sitt eget program på TV 2, «Forræder».

- Hva synes du er morsomst? 500.000 avspillinger på VGTV eller 450.000 seere på TV 2?

- Jeg synes begge deler er kjempegøy, men jeg synes det er synd at jeg konkurrerer mot meg selv. Jeg får ikke tid til å suge på den ene karamellen før jeg putter den andre i munnen. Likevel så er det moro at begge deler blir tatt godt imot for det er ikke å stikke under stol at en del av det som er gøy med å lage TV er å få anerkjennelse og at folk liker det, sier Hansen.

Les mer: Sterk start for Forræder: - Viser at det går an å lykkes med nye konsepter