Det melder Altinget i en pressemelding fredag morgen. Altinget er en rendyrket politisk nettavis som kommer ut i Danmark og Sverige. 3. oktober 2022 vil Altinget etablere seg i Norge.

- I vår rekruttering har vi lett etter kombinasjonen av politisk interesse og kommersiell teft. Og i Ada og Magnus har vi fått to nye kollegaer som virkelig brenner for begge deler, sier Altingets kommersielle direktør Marius Zachariasen i meldingen.

Magnus Akselberg Iversen har en mastergrad i sammenliknende politikk og kommer nå sist fra stillingen som daglig leder og annonseansvarlig i Studvest. I Altinget blir Magnus Lead Researcher.

- Det er svært givende å få være med fra begynnelsen her i Altinget. Arbeidsplassen er preget av høyt energinivå og omfattende kompetanse. Som en person med en særdeles stor interesse for politikk føler jeg meg virkelig hjemme her, kommenterer Iversen.

Ada Hoff blir digital markedsfører og ansvarlig for markedsføring, annonsering og sosiale medier. Hun har en mastergrad i krise- og sikkerhetsstyring og har nylig avsluttet et engasjement som kommunikasjonsmedarbeider på det Internasjonale Senter for Antiterrorisme i Haag.

- Jeg tror Altingets fokus på faktabasert, politisk nisjejournalistikk fra et nøytralt utgangspunkt dekker et tomrom i det norske mediemarkedet. Jeg gleder meg til å bidra til å fylle dette tomrommet ved å øke Altingets synlighet i Norge, uttaler Hoff.