Christine Krosby har valgt å ta overgang fra OMD til fordel for stillingen som ny digital strategisjef i konkurrenten Mediacom.

- Vi er rett og slett utrolig glade for at Christine har valgt å bli en del av vårt lag og har gått inn i stillingen som Head of Digital Strategy. Vi hadde hørt veldig mye godt om henne før vi møttes og vi er derfor stolte av at hun hadde lyst til å ta med seg sin solide kompetanse og lange erfaring til oss, sier Mediacom-sjefen Britt Skjeppestad.

Krosby har lang erfaring fra byråsiden og har i tillegg til OMD, er hun var digitalsjef, også vært rådgiver i Vizeum. Nå gleder hun seg til å aksle på i Mediacom.

- Det er noe med menneskene som jobber her, den høye kompetansen og de teknologiske satsningene som jeg liker veldig godt og som har gjort at jeg har hatt et øye mot Mediacom siden jeg begynte i bransjen. Nå var det god match med stilling og timing, og dette var akkurat den rollen jeg ønsket meg, sier hun.

Hun sier hun opplever at Mediacom er «et miljø av svært erfarne rådgivere» og der mange har jobbet på kundesiden.

- Det gjøres mye riktig i dag, men jeg har et mål om at min spisskompetanse kan styrke dette arbeidet enda mer, sier hun.

Mediacom Norge ble etablert i 1994, har 85 ansatte og er et fullservice mediebyrå. Byrået er også en del av GroupM, et av verdens største medieinvesteringsselskap som inkluderer foruten Mediacom, også MediaPlus, Mindshare, Wavemaker og Essence.