Halvor Marstrander blir mediehusets andre talentansvarlig og får sammen med Kristoffer Reinsfelt Arnesen ansvar for TV 2s programledere og profiler.

- Dette er en stjernesignering for oss! Halvor har en helt unik kompetanse i å finne, bygge og forvalte talenter som treffer folk, og kommer til å bli et viktig tilskudd til programavdelingen i TV 2, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i en pressemelding.

Halvor Marstrander har jobbet i selskaper som Virgin Records, EMI Music, Sony Music Entertainment og Warner Music. Han har også vært partner i Playroom Artist/Music, og startet senere managementselskapet Interstellar.  

- Halvor har gjennom snart 20 år jobbet med store profiler som Kurt Nilsen, Astrid S og Ada Hegerberg. I TV 2 har vi mange programledere og profiler vi er svært stolte av og som publikum er glade i, og med Halvor på laget er både de og nye talenter i gode hender. Vi ser virkelig frem til å få han på plass hos oss, sier Haldorsen. 

- Jeg går inn i denne rollen med stor ydmykhet og entusiasme. Dette er rett og slett en drømmejobb, og jeg kan nesten ikke vente med å bli en del av TV 2 og jobbe med alle de fantastiske talentene som er tilknyttet kanalen, sier Marstrander.

Han starter i stillingen i slutten av november.