- Konsulentene i EY jobber beinhardt gjennom hele året og gjør sitt ypperste for at kundene skal få det aller beste tilbudet. Jeg er skikkelig stolt av at EY i år gikk av med seieren i tett konkurranse med flere andre konsulentselskaper, og ikke minst det å kunne dele denne prisen med alle de ansatte, sier Eirik Albrigtsen, partner i EY og leder for forretningsområdet Consulting.

Det er Virke og Konsulentguiden som deler ut prisen som ble gikk ut for første gang i 2007. Det er en jury som velger ut finalistene, som deretter vurderes av de ulike konsulentselskapenes over 1000 kjøpere.

- Konsulentguiden gratulerer EY som vinner av prisen Årets Konsulentselskap. Konsulenter er og blir en viktig del av verdiskapningen i næringsliv og offentlig forvaltning, og det er veldig hyggelig å bidra til å sette søkelys på de beste i bransjen», sier Anne Cathrine Røste, gründer av Konsulentguiden.

EY skårer særlig sterkt på to parameterne «Konsulentenes faglige kompetanse» og «Konsulentenes evne til å levere i henhold til fastsatte mål».

- EY har de siste 3-4 årene ligget helt i toppen av scoringene på analysene innenfor ITrådgiving og Management Consulting. Det er tydelig at consultingavdelingen i EY er inne i en god utvikling for tiden, sier Svein Stavelin, leder av juryen.

- Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss slik at vi kan gjøre kundene våre bedre gjennom de tjenestene vi leverer. Vi skal være pålitelige, dyktige og løsningsorienterte i alt vi gjør, og vi kan alltid strebe for å bli enda bedre. Når kundene nå vurderer oss til årets beste konsulentselskap er det en tillitserklæring vi er svært stolte av, sier Albrigtsen.

- For oss i EY er det viktig å plassere mennesker i sentrum, utnytte teknologi raskt og muliggjøre innovasjon i stor skala, slik at kundene våre raskt kan omstille seg og realisere langsiktig verdi for mennesker, næringsliv og samfunnet som helhet. Det betyr mye med en slik anerkjennelse for jobben vi gjør, avslutter han.

I tillegg til årets Konsulentselskap ble det også delt ut priser for Årets leder og årets oppdrag.