Crystal Palace er vertskap når Arsenal kommer på besøk til Selhurst Park fredag klokken 21.00 for Premier League-sesongens første kamp. Dette betyr også at Fantasy Premier League settes i gang.

Nok en gang inviterer Kampanje leserne til å melde seg inn i vår egne liga - Kampanje-ligaen. I fjor var over 400(!) spillere med. Hvor mange blir vi i år?

Det er helt gratis å melde seg på. Vinneren av ligaen får en pokal samt muligheten til å smykke seg med tittelen bransjens beste fantasy-spiller. De tre beste får et årsabonnement på Kampanje Premium.

Forrige sesong var det Bjarne Bendixen, leder for samhandling hos TV-distributør Altibox, som stakk av med seieren. Kampanje pratet med han tidligere i sommer og han hadde følgende tips å komme med:

- Jeg lærte å ikke bytte ut mellomgode spillere med andre mellomgode spillere. Fjern heller de største hodepinene. Gjør du det, setter du deg selv i en god posisjon. Jeg vil også anbefale å tenke fem-seks kamper frem i tid. Over flere runder, så vil du ta ganske mye poeng, tipset Bendixen.

Meld deg på ved å skrive inn følgende kode: dmt47b

Eller ved å trykke på denne lenken.

Husk at fristen for å gjøre de siste endringene før runde én er klokken 19.30 på fredag. Vi ønsker alle fantasy-spillere lykke til med årets sesong!