5. september i år fyller den kommersielle kringkasteren TV 2 30 år. I hele kanalens levetid er det klippet av tidligere Senkveld-programleder, Harrald Rønneberg, som utfører nakenyoga som er det mest sette. 

Videoen har langt over 1,3 millioner på TV2.no alene, mens på YouTube nærmer den seg 22 millioner visninger.

Nå tar klippet av i midtøsten, ifølge TV 2 selv. 

Hvis man ser på statistikken til YouTube-videoen, viser det seg at kun 0,8 prosent av visningene er norske. India, Indonesia, Pakistan og Saudi-Arabia står for flesteparten av visningene. Disse landene samler faktisk 9,8 millioner visninger, skriver kanalen. 

Arne-Inge Christophersen, som jobber som daglig leder og rådgiver i Marketing Toolbox, forteller at dette ikke er hverdagslige tall å se på norske YouTube-kanaler.

- I mange av landene på lista er nok yoga en hverdagslig syssel, men i kombinasjonen av mann og naken, pirrer det nok ekstra for enkelte. Flere av landene har sterke restriksjoner og sanksjoner mot nakenhet, porno og ikke minst nakne menn sammen, sier Christophersen til TV 2.

Harald Rønneberg poengterer at klippet nå lever sitt eget liv:

- Nakenyogaen har virkelig fått sitt helt eget liv. Jeg blir spurt om det daglig. Og det er jo noen herlige absurde minutter. Jeg husker jeg var veldig spent på reaksjonene da vi sendte det. Men da publikum i studio gispet etter pusten fordi de lo sånn, skjønte vi at vi hadde skapt et godt øyeblikk, sier han.

Klippet kan du se her.