Lasse Sandaker-Nielsen kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i det nystartede flyselskapet Norse Atlantic. Nå blir han en del av Flyrs utvidede ledergruppe, og skal jobbe tett med resten av topplederne innen posisjonering og organisasjonsutvikling. 

Det skriver E24 mandag formiddag. 

- Jeg gleder meg skikkelig til å jobbe sammen med tidligere kolleger og bli kjent med nye. Jeg ser også fram til å gå inn i en rolle der jeg kan jobbe bredere og mer strategisk, med posisjonering og organisasjons- og forretningsutvikling, sier Sandaker-Nielsen til E24.

Sandaker-Nielsen var i over ti år informasjonssjef i Norwegian før han begynte i kommunikasjonsbyrået First House i september 2020. I Flyr møter han på mange tidligere kolleger fra sine dager i Norwegian. 

I First House jobbet han både som rådgiver for Flyr og Norse Atlantic før han ble ansatt som kommunikasjonsdirektør i Norse i desember i fjor.

Sandaker-Nielsen har allerede startet i sin nye jobb.