Tre år etter at Ditt Bryllup ble lansert som digital plattform i Norge av Story House Egmont, utvides konseptet fra inspirasjon og rådgiving, til også å omfatte e-handelsløsninger, planleggingsverktøy og leverandørguide.

Det skjer etter oppkjøpet av startup-selskapet Weddii og inngåelsen av samarbeid med Outshifter. Denne høsten lanseres også Ditt Bryllup-konseptet i Sverige. Senere skal Ditt Bryllup lanseres i Danmark.

- Med oppkjøpet av Weddii.com får vi på plass en plattform som skal hjelpe brudepar å planlegge bryllupet, og hvor leverandører kan tilby alt av bryllupsrelaterte varer og tjenester. Løsningen består av en leverandørguide med flere filtreringsmuligheter. Sammen med alt det gode innholdet vi lager i Ditt Bryllup-redaksjonen blir dette en nyttig og brukervennlig plattform for alt som har med bryllup å gjøre, sier Silje Lian Moen, forretningsutvikler i Story House Egmont, i en pressemelding.

De har fått med seg annonsører som Thune, Tesori, Posten, Ving, De Historiske og Floyd på lanseringen.

- Dette er helt klart et spennende marked som alle bryllupsrelaterte leverandører vil ha tilgang til. I Norge er det 23.000 par som gifter seg hvert år. Hvert bryllup har i snitt 40 gjester, og hver gjest bruker i snitt 1100 kroner på gave til brudeparet. Det er ikke så rart at interessen for Ditt Bryllup i en skandinavisk versjon er interessant. Men det viktigste er at vi nå kan tilby våre lesere og brukere en total og brukervennlig pakke, som gjør planleggingen av den store dagen enklere og mer oversiktlig, sier Moen.