I «Power Ladies» har Yrja Oftedahl (33) intervjuet over 150 kvinner i næringslivspodkasten som trekker frem personer som er rollemodeller i sin bransje. Nå tar hun med seg podkasten til E24 for å styrke nettavisens satsing på karriere og ledelse.

- Jeg opplever E24 gjengen som fremoverlent, innovative og på. De tør å tenke nytt og teste nye ting. I tillegg er de en gjeng med positive mennesker! For meg er det en arbeidskultur som er tiltrekkende, og jeg gleder meg til å lære av og utvikle meg sammen med disse menneskene, sier Oftedahl om E24-signeringen.

Oftedahl var tidlig involvert i startup-huben Mesh. Hun har også jobbet i Silicon Valley og vært en aktiv konferansier og foredragsholder i Norge og internasjonalt. Det siste året har hun også hatt en egen spalte i E24 sammen med Anita Krohn Traaseth, hvor de har svart på lesernes spørsmål om karriere og ledelse.

- Jeg gleder meg til å lage innhold i form av video, tekst og lyd som kan bidra til å inspirere flere til å tørre å følge egne ambisjoner og mål samt til å tenke nytt i hvordan å gjøre ting, sier hun.

Ansvarlig redaktør Lars Håkon Grønning er veldig fornøyd med å ha fått Yrja til E24.

- Yrja er lidenskapelig opptatt av teknologi, merkevarebygging, motivasjon og selvledelse. Jeg er overbevist om at hun vil inspirere mange av våre lesere til å tenke nytt, og sørge for at E24 når ut til en enda bredere målgruppe. Vi skal levere den beste journalistikken på karriere og ledelse i landet, og med Yrja på laget er vi et steg nærmere det målet, sier han.