I juni ble det kjent at Lurås ble sagt opp på dagen av styret i Resett, etter en lengre konflikt mellom den tidligere redaktøren og styret. Måneden etter kunne Kampanje melde at han hadde mottatt bud på sine aksjer i Resett.

Nå bekrefter Lurås overfor Journalisten at aksjeposten på snaue 15 prosent i Resett er solgt.

- Jeg skrev til styret at jeg var interessert i bud over 250.000 kroner. Jeg fikk litt over 253.000 kroner, og sa ja til det, sier Lurås til Journalisten.

Nå skal Lurås starte opp en ny nettavis, en avis som han tidligere har sagt vil ha en mer analytisk og seriøs profil enn Resett.

- Vi har en Facebook-side allerede, uten at vi har lansert noe navn. Vi tar sikte på å lansere 25. august, sier han.

Les også: Helge Lurås vil bruke penger fra Resett-aksjer til å starte ny avis: - Vil ha en mer seriøs og analytisk profil

I midten av juli skrev den tidligere Resett-redaktøren på Facebook at han hadde mottatt et bud på sin aksjepost, som utgjør omtrent 15 prosent av aksjebeholdningen i selskapet. Han fortalte da at pengene derfra skal han bruke til å starte ny nettavis. 

- Jeg prøver å hente krefter nå, og kommer nok til å prøve å jobbe intensivt med nytt nettsted fra begynnelsen av august. Jeg håper å være i gang over sommeren, men hva slags form prosjektet skal ta har jeg kommet ganske langt med, sa han til Kampanje i juli. 

Han fortalte samtidig at det neste prosjektet vil ha «en mer analytisk og seriøs profil» enn Resett. 

- Da jeg startet opp Resett manglet vi medieerfaring, og nå håper jeg at jeg har lært av de feilene vi gjorde der. Jeg håper neste prosjekt blir oppfattet som en seriøs aktør uten at vi av den grunn skal bli kjedelige. 

Les også: Resett-styreleder: - Gledelig at en eksisterende aksjonær ønsker å kjøpe Lurås sine aksjer