Lars Setsaa tar over som administrerende direktør i MyGame for Harald Strømme som går inn som styreleder og toppsjef i Sportway Media Group AB som eier My Game sammen med TV 2 og Amedia.

Setsaa kommer fra jobben som sjef for Telia-eide OneCall og Mycall. Han har tidligere vært kommersiell direktør i Telia.

Nå bytter han ut telecom med strømming av breddeidrett i Norge. My Game har rettighetsavtaler med norsk fotball, håndball, ishockey, basketball, volleyball og innebandy. 

- Lars bringer svært spennende kompetanse og erfaring inn i My Game. Når selskapet nå går over i en bygge- og driftsfase er det helt avgjørende å få flere dyktige folk på plass. Lars var vårt soleklare førstevalg, og vi er strålende fornøyd med at han velger å gå fra trygge, store Telia til et oppstartsselskap som vårt, sier Harald Strømme i en pressemelding.

-  Å få være med å bygge opp en ny og så spennende tjeneste for norsk breddeidrett er et skikkelig privilegium. Det er ikke med lett hjerte jeg forlater mine fantastiske kolleger i Telia Norge, men dette var en mulighet jeg simpelthen ikke kunne la gå fra meg, sier Setsaa.

Les mer: Amedia går inn med 45 millioner i MyGame - store underskudd venter det nye strømmeselskapet

My Game fusjonerte tidligere i sommer med svenske Sportway, og dannet Sportway Media Group, som har virksomhet i fem land og dekker totalt syv ulike idretter.