Watch Media har ansatt Øyvind Henriksen i en nyopprettet stilling som nyhetsredaktør. Henriksen overtar det redaksjonelle ansvaret for alle Watch Medias nettaviser i Norge.

- Vi er veldig glade for å få Øyvind på plass i denne jobben. Vi ønsker å vokse videre i Norge, og vi har allerede vokst til en størrelse der vi mener det var riktig med en slik stilling i Oslo, sier internasjonal redaktør i Watch Medier, Rasmus Emborg.

Watch Media eies av det danske mediekonsernet JP/Politikens Hus. Selskapet er eid av en stiftelse som har som formål å skape opplysende og uavhengig journalistikk.

- I Danmark har vi nå landets største næringslivsredaksjon i Watch Medier med 16 bransjeaviser. Vi ser at modellen vår også fungerer godt i Norge. Øyvind er en sterk redaksjonell leder. Han har god forståelse for vårt konsept, og han brenner for redaksjonell utvikling. Med ham i spissen gleder vi oss til videre vekst, sier Emborg.

Watch Media driver i dag tre norske bransjemedier og disse er FinansWatch, EiendomsWatch og AdvokatWatch. Henriksen har det siste året vært redaktør for EiendomsWatch, og en av hans første oppgaver blir dermed å finne en erstatter for seg selv i eiendomssatsingen. Før han kom til Watch Media, jobbet Henriksen som redaktør for E24+ og Dine Penger. Han jobbet i nær 15 år i ulike stillinger i E24 før han meldte overgang til Watch Media våren 2021.

- Jeg gleder meg veldig til å gå løs på arbeidet med å bygge Watch Media videre i Norge. Våre eiere har store ambisjoner på våre vegne, og jeg er sikker på at vi har noen svært spennende år foran oss, sier Henriksen. I sin nye rolle får han det redaksjonelle ansvaret for alle Watch Medias nettaviser i Norge.

Selskapet har varslet at ytterligere to nye aviser er på vei i år og ambisjonen er å lansere enda flere i de kommende år.

- Ting tar tid, og det er mye hardt arbeid igjen. Men det har gått veldig bra de første årene, og det er også derfor vi har satt oss mål om å lansere nye medier. De tre eksisterende avisene har alle blitt godt tatt imot av leserne, og alle har en positiv utvikling. Relevans er et nøkkelord for oss. Og vi opplever at vi skaper relevant innhold for kundene våre, og at det gir oss flere abonnenter hver måned, sier Henriksen.