Inn portene kommer Oddvar Sagbakken Saanum (25), Oline Birgitte Nave (26), Johannes Steen (26), Håkon Kvam Lyngstad (27) og Sindre Camilo Lode (33).

-  Det er utrolig gledelig å se at satsingen fortsetter å tiltrekke seg talenter fra flere av de største redaksjonene i landet. Dette er litt av et stjernelag, og vi er sikre på at de vil bidra til å løfte breakingdekningen vår til nye høyder, sier nyhets- og aktualitetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække.

Nina Merete Eldor er i gang som ny breakingsjef i TV 2, og har ansvar for den nyetablerte  breakingdesken. Eldor kom nylig fra stillingen som redaksjonssjef i NTB.

- Dette er en ekte gladnyhet for TV 2.no! Her har vi signert fem knallsterke breakingreportere med stor forståelse for faget, og som er ivrige etter å bidra i satsingen på vår nye breakingdesk, sier Eldor.  

Oddvar Sagbakken Sannum kommer fra NRK Sport og var tidligere i NTB, Oline Birgitte Nave jobber i dag som nyhetsjeger i VG, og Johannes Steen kommer fra Bergens Tidende og et sommervikariat i VG. De starter alle i løpet av september. Håkon Kvam Lyngstad og Sindre Camilo Lode kommer begge fra VG og tiltrer som breakingreportere i TV2.no 1. oktober.   

- De har alle den spisskompetansen vi er ute etter, og hver og en av dem tar med seg bred erfaring og ferdigheter som vil være uvurderlig for laget vårt når vi skal vinne nyhetskampen. Vi gleder oss allerede til sommeren er over så vi kan ønske Oddvar, Oline, Johannes, Håkon og Sindre velkommen til TV 2, avslutter Eldor. 

Nina Merete Eldor (43), breakingsjef i TV 2, kan nå ønske fem nye reportere velkommen til kringkasterens direktesatsing på nett. Foto: Cornelius Poppe/NTB