Navn: Jenny Emilie Aas

Alder: 23

Aktuell: Skal samle realitybransjen på Se og Hørs nye og store «Reality Awards»-utdeling i september. 

Stilling: Prosjektleder for Reality Awards.

- Hvor går årets ferie?

- Mesteparten av tiden finner du meg på «Paradise Hasle», altså kontoret. «Reality Awards» må glitre selv om solen steker. Jeg har dog lurt til meg en svipptur innom Spania.

- Som prosjektleder for «Reality Awards» kommer vi ikke unna følgende spørsmål. Hva er din favoritt realityserie og hvem er din favoritt realitydeltaker opp gjennom tidene? 

- Hvis jeg kan velge utenlands, går jeg for «The Kardashians». Kim Kardashian er den desidert kuleste realitydeltakeren i hele verden – i min bok. «Ex on the beach» troner på toppen i Norge, og noen må få tilbake William Krohn på skjermen.

- Du arrangerer en utflukt i sommer og inviterer tre gjester. Hvem tar du med, hva spiser dere og hvor drar dere?

- Kort og greit: Tre av mine beste venninner, hytta ved sjøen – kun et steinkast unna nærmeste guttegjeng, og vi spiser reker.

- Hva er du god og hva er du dårlig til?

- Jeg er god til å snakke i evigheter. Putt mynt på, så kan du få tilfeldig fakta om hva som helst i timevis. Eksempel: Slik kan du identifisere kjønnet til en svane.  Jeg er dårlig til å prate med mennesker som snakker langsomt. Da kan jeg heller fullføre alle setninger for deg, hvis du vil.

- Både prisene og rentene på boliglånet øker. Hva blir det første som ryker av forbruk dersom du må stramme inn livreima?

- Da er det bare å sette PC-en i laderen og gjøre klar en skallsak, for da vil nettshopping-grafen stupe.

- NRK slettet nylig Facebook-siden til NRK Nyheter med over en halv million følgere. Var det riktig og bør flere medier følge etter?

- Det er riktig. Det er viktig at NRK har kontroll på egen data og trafikk på egne flater. Hvorvidt andre medier skal følge etter eller ei, det vet jeg ikke.

- Hvorfor er det greit med fast track på flyplassen, men ikke på Tusenfryd?

- Det er greit på begge sider, så lenge folk betaler for seg.

- Prinsesse Ingrid Alexandra er fylt 18 år og de første kjæreste-oppslagene er allerede publisert. Må Slottet akseptere at mediene snur hver stein i prinsessens privatliv?

- Alle har rett til et privatliv, men prinsessen er i en særstilling da hun tilhører Norges mest offentlige familie.

- Hvem har den største PR-jobben liggende foran seg hvis de skal rette opp imaget sitt?

- Bernt Hulsker.

- Stortingets talerstol blir din for en dag. Hvilken sak vil du heise frem som den viktigste? 

- At alle skal få elske hvem de vil uten å frykte for eget liv.