Resett har ansatt Tommy Johansson som kulturredaktør. Det skriver nettstedet i en melding til Kampanje. 

Resett leter stadig etter en ny redaktør. De siste ukene har det stormet rundt det kontroversielle nettstedet, etter at Helge Lurås først ble sykmeldt og deretter fikk sparken fra stillingen som redaktør. 

I tillegg til Lurås har flere andre ansatte blitt sykmeldt eller sagt opp sine stillinger og ifølge Journalisten har nettstedet mistet over 300 abonnenter de siste ukene.

Johansson skal ifølge meldingen være kjent fra kunstprosjektet «Not Today Satan». Han sier at han har store ambisjoner for sitt arbeid.

- Vi er er veldig fornøyd med å ha styrket oss innen feltet kunst og kultur, med en kapasitet som Tommy Johansson, sier styreleder Monica Staff. 

- Resett er inne i en veldig spennende utviklingsfase, og det Tommy Johansson representer er akkurat det vi ønsker oss fremover, fortsetter hun.

Johansson jobber i dag som billedkunstner og kurator. Han skriver allerede som kulturkommentator for Resett.  

- Resett skal markere seg med tydeligere satsning på kulturstoff, både i bredden og dybden. Vi er inne i en spennende, turbulent tid, med ditto utfordringer. Dette er blitt særlig tydelig innen kultur, kunst og underholdning. Jeg mener det er avgjørende at vi kommer samtiden i møte uten berøringsangst, og at Resett nå skal bli en unik aktør på kulturfronten. Ikke minst for også yngre stemmer og perspektiver, sier han i meldingen. 

Les også: Lars Akerhaug bryter med Resett