Navn: Bjarne Bendixen

Alder: 36

Stilling: Leder Samhandling i avdelingen Partnertjenester i Altibox

Aktuell: Vinner av Kampanjes Fantasy League-konkurranse i konkurranse med over 400 andre medie- og reklamefolk. I tillegg til å vinne Kampanje-ligaen, ble Bendixen nummer 1.603 av over ni millioner spillere i verden

- Hvor går årets ferie?

- Vi reiste nå på lørdag og turen gikk først til Sørlandet en uke før vi kjører videre til Skånevik. Så avslutter vi med en uke i Spania i august.

- Gratulerer med seieren i Kampanjes Fantasy Leauge-turnering. Hvordan føltes det?

- Det føles veldig bra. Det er alltid kjekt å vinne. 

- Var det som Altibox-kunde bittert å ikke kunne se Premier League-avslutningen på TV 2s kanaler?

- Som både kunde og ansatt i Altibox synes jeg det er kjipt at TV 2 ikke har ønsket å forhandle om ny avtale med oss. Men selv om jeg selvfølgelig helst skulle hatt tilgang til TV 2 gjennom Altibox, så finnes det mulighet til å kjøpe tilgang til TV 2 Play for å få se kampene. Og til neste sesong blir det uansett ikke et problem siden det er Viaplay som nå har rettighetene.

- Du arrangerer en utflukt i sommer og inviterer tre gjester. Hvem tar du med, hva spiser dere og hvor drar dere?

- Da tar jeg med samboeren og inviterer med et vennepar. Vi har mange fine turområder i nærområdet på Sola hvor vi kan gå til, da passer det fint med ost og kjeks til. 

- Hva er du god og hva er du dårlig til?

- Vil si jeg er flink til å ta ting på sparket. Som nok hører sammen med det jeg er dårlig til, som er å planlegge. Det gjør at vi fort kan snu oss og stelle i stand på kort varsel. I uken som var, ble det meldt 28 grader og strålende sol, så da ble det invitert til og gjennomført bassengfest for 1.klassen til minstejenta på under en dags varsel. 

- Både prisene og rentene på boliglånet øker. Hva blir det første som ryker av forbruk dersom du må stramme inn livreima?

- Vanskelig å si. Ville nok derfor først startet med å få en oversikt over hvilke utgifter vi har for så å gjøre en vurdering på hva vi må kutte på.

- NRK slettet nylig Facebook-siden til NRK Nyheter med over en halv million følgere. Var det riktig og bør flere medier følge etter?

- Dette har dessverre gått meg hus forbi. 

- Hvorfor er det greit med fast track på flyplassen, men ikke på Tusenfryd?

- Tenker det er forskjell på transport som frakter folk fra A til B og en fornøyelsespark. Angående transport befinner noen seg i et yrke eller en posisjon som gjør at de ofte er på reisefot, og da kan jeg forstå at det er praktisk og redusere reisetiden noe per gang. I fornøyelsesparken skal det skapes gode minner, og gjerne spesielt for barn, og da må vi unngå flere skiller i samfunnet.

- Prinsesse Ingrid Alexandra er fylt 18 år og de første kjæreste-oppslagene er allerede publisert. Må Slottet akseptere at mediene snur hver stein i prinsessens privatliv?

- Jeg tenker personlig at de ikke skal akseptere at mediene snur hver stein. Den tragiske ulykken til Prinsesse Diana har vist oss hvor galt det kan gå om det går for lang, noe jeg heldigvis ikke tenker er tilfellet i Norge. Samtidig er hun en offentlig person av interesse, og i den forbindelse vil hennes valg være av interesse for flere. Men, alt innenfor rimelighetens grenser.

- Hvem har den største PR-jobben liggende foran seg hvis de skal rette opp imaget sitt?

- Flyteknikerne var nylig i hardt vær, og deres representant Jan Skogseth sitt imag virket å være nedadgående. 

- Stortingets talerstol blir din for en dag. Hvilken sak vil du heise frem som den viktigste?

- Da ville jeg talt for å skape flere arbeidsplasser, da vil flere bli inkludert og det blir mindre forskjeller i samfunnet.