Onsdag kunne Viaplay Group løfte sløret på sin Premier League-satsing når de overtar rettighetene fra TV 2 fra og med kommende sesong og seks år frem i tid.

På en presentasjon i Oslo kunne de fortelle at de har hanket inn tidligere Leeds-stjerne Eirik Bakke, tidligere serie- og cupmester for Vålerenga, Sigrid Heien Hansen og tidligere U21-landslagstrener Tor Ole Skullerud som nye eksperter.

- Det går ikke an å glede seg mer til å gyve løs på verdens beste rettighet enn det vi gjør nå! Og vi skal være klare fra første fløytestøt. Med Eirik Bakke, Sigrid Heien Hansen og Tor Ole Skullerud inn døren tror vi at vi treffer både spisst og bredt sammen med vårt allerede eksisterende ekspert-korps, sier norsk sportssjef i Viaplay Group, Kristian Oma i en pressemelding.

Han lover også eksperthjelp fra utlandet, deriblant Viaplay Sveriges ekspert Fredrik Ljungberg, som skal besøke det norske studioet allerede den første helgen.

Fra før er Gunnhild Toldnes og Ørjan Bjørnstad klare som programledere, mens navn som Kasper WikestadJan Åge FjørtoftPål André HellandJonas Bergh-JohnsenRoar Stokke og Lars Tjærnås står klare til å bistå med sin ekspertise.

Det er også klart at landslagsprofilene Andrine Hegerberg og Mohammed Abdellaoue blir en del av Viaplays Premier League-team. Det samme gjør den tidligere Tottenham-stjernen Steffen Iversen og tidligere Crystal Palace-spiller Jonathan Parr. Også John Arne Riise vil medvirke i noen av studiosendingene.

Viaplay vil sende samtlige Premier League-kamper, og man får tilgang via pakken Viaplay Total. 

Én kamp per serierunde med ett av topp seks-lagene skal gå på den bredt distribuerte TV-kanalen V4, som skifter navn til TV3+. 

For å få tilgang til alt av Premier League må man abonnere på V Premiu. Den inkluderer fem nye Premier League-kanaler, i tillegg til Viaplay Groups eksisterende sportskanaler og Viaplay Film og Serier.

Les også: Viaplay jekker ned Premier League-prisene - lanserer ny TV-pakke