- Casper Ruuds seier i kvartfinalen mot danske Holger Rune i Roland Garros er tidenes mest sette tenniskamp på våre kanaler. Hele 150.000 var innom sendingen, med et snitt på 105.000 gjennom hele kampen. I en kamp som varte til langt over midnatt er dette svært gode tall. Vi hadde en seerandel på over 20 prosent på MAX, noe vi er strålende fornøyde med, sier Morten Johannessen, sportsdirektør i Warner Bros. Discovery. 

Roland Garros er til orientering navnet på turneringen de spiller. Turneringen er også kjent som French Open eller Det åpne franske mesterskapet. Mesterskapet er en av de fire årlige Grand Slam-turneringene i tennis - det gjeveste en tennisspiller kan vinne.

Kampen i går endte som nevnt med norsk seier. Ruud gikk til slutt seirende ut med settsifrene 6-1, 4-6, 7-6, 6-3, og blir dermed den første nordmannen som spiller en semifinale i en Grand Slam-turnering.

Kampen ble sendt på TV-kanalen MAX og strømmetjenesten discovery+. På samme steder vises også dagens dobbel-finale med norske Ulrikke Eikeri og fredagens semifinale mellom Casper Ruud og Marin Cilic.

- Jeg må si kampen levde opp til hypen. I opptakten ble duellen døpt «slaget om Skandinavia», og vi fikk se to svært forskjellige personligheter utfolde seg på grusen i Paris. Nå er det bare å gjøre seg klar for finale for Ulrikke Eikeri klokken 12 i dag og semifinale med Casper på fredag. Alt sendes på MAX og discovery+, og alle som er glade i sport bør benke seg foran skjermen, sier Johannessen.Fredagens motstander for Ruud, Marin Cilic, er rangert som nummer 23 i verden. Til sammenligning er Casper Ruud rangert som nummer åtte. De har møttes to ganger tidligere, sist i ATP 1000-turneringen i Canada i fjor, og Ruud har vunnet begge kampene.