I går spilte Norge mot Slovenia på eget gress i Oslo. Norge var storfavoritter før kampen etter å ha slått de to antatt tøffeste motstanderne Serbia og Sverige på bortebane.

Men hjemme på Ullevål Stadion fløt det dårlig for de norske landslagsherrene som endte opp med å spille 0-0 mot jumboen i Nasjonsliga-gruppa. Dårlig fløt det også for TV 2 som viste kampen. De opplevde store tekniske problemer med strømmetjenesten TV 2 Play under landskampen. 

- Det som skjedde i går er selvsagt veldig beklagelig, og vi kan love alle at vi gjør det vi kan for å kvalitetssikre systemene våre inn mot kommende landskamp på søndag, skriver pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, i en e-post til Kampanje.

Les også: Strømmesvikt for TV 2 - måtte vise landskampen gratis

Problemene dukket opp før kampstart og mediehuset endte opp med å legge kampen gratis på TV2.no. I gjennomsnitt fulgte 434.000 seere kampen mot Slovenia, mens toppen ble nådd i sluttminuttene. Da fulgte 561.000 seere med på kampen. 

- Vi hadde store problemer med TV 2 Play fra like over klokken 20 i går kveld og frem til og med pausen i landskampen. Og selv om vi etterhvert la kampen åpent ut på TV2.no, så må vi kunne anta at seertallene er noe påvirket av de problemene som oppstod, skriver han.

Til sammenligning fulgte 458.000 i snitt kampen mot Sverige på søndag, en kamp som hadde en seertopp på 599.000 seere.

Neste kamp for Norge er kommende søndag. Også da møter landslagsherrene Sverige, men denne gangen på Ullevål Stadion. Kampen vises på TV 2.

Les også: Nesten 600.000 så Erling Braut Haaland senke Sverige