Søndag kveld hadde Norges landslagsherrer tatt turen til Stockholm og Friends Arena for å møte Sverige i turneringen Nations League. Og kampen mot söta bror skapte interesse hos det norske folk. I snitt fulgte 458.000 kampen på TV 2s hovedkanal. Seertoppen på 599.000 seere ble nådd i sluttminuttene av oppgjøret.

Kampen endte med resultatet 1-2 til Norge. Erling Braut Haaland scoret begge Norges mål, mens Anthony Elanga scoret for Sverige.

Seertallene utgjorde en seerandel på 55,9 prosent for TV 2.

Norges spilte for øvrig borte mot Serbia på torsdag forrige uke. Denne kampen ble fulgt av 294.000 i snitt, og hadde en seertopp på 398.000 seere. Også denne kampen gikk på TV 2. Norge vant den kampen 0-1 etter scoring av Haaland.

De norske landslagsherrene spiller en ny kamp allerede på torsdag. Da spiller de hjemme på Ullevål Stadion mot Slovenia. Det er TV 2 som sitter på rettighetene til disse kampene.