– Jeg gleder meg masse! Artistlivet gir jo plenty med anledning til å være ekstremt selvopptatt, så det blir fint å få blikket vendt utover og jobbe andre opp og fram. Og så blir det jo et stort emosjonelt tomrom etter Tom (Matoma) da. Jeg klarer nok ikke å fylle tårekvoten der, men må finne mine egne sko, sier Jarle Bernhoft i en melding fra TV 2.

Bernhoft skal utgjøre mentor-kvartett sammen med Espen Lind, Ina Wroldsen og Yosef WoldeMariam når opptakene til den åttende sesongen av «The Voice» starter i høst.

Bernhoft har opplevd suksess som musikkartist og låtskriver i over 20 år. Han har vunnet to Spellemannpriser og I 2014 ble han også nominert til en Grammy-pris.

Programredaktør Kathrine Haldorsen kaller det en stjernesignering. 

- Det at han ønsker å være med på «The Voice»-laget er stort, og jeg er utrolig fornøyd med at mentor-kvartetten for den kommende «The Voice»-sesongen nå er komplett med fire av de største artistene Norge har å by på. Med sin lange erfaring som artist, har Jarle utrolig mye å bidra med inn til de flotte talentene som ønsker å prøve seg i «The Voice», sier Haldorsen.

Påmeldingen for den nye sesongen er nå åpen.Bernhoft sier følgende om hva han kommer til å gå etter i jakten på nye talenter:

– Jeg kommer til å gå etter det umiddelbare kicket i starten. Jeg er en tviler i mange henseender, men når jeg får tenning så kommer den stolen min til å være ekstremt kjapt snudd, sier Jarle Bernhoft.