På Deichman Tøyen tirsdag ettermiddag kunne NRK avsløre høstens nyvinninger. 

Blant annet presenterte NRK en oppfølger til dokumentarserien «113», hvor kanalen følger Bergen Brannvesen i serien «110». De presenterte også «Den perfekte helgeunderholdningen» med Live Nelvik og Einar Tørnquist som programledere av programmet «Verdens beste venner».

Der skal kjendisvenner konkurrere om hvem som kjenner hverandre best.

Men mest oppmerksomhet fikk gangsterkomedien «Flus», som beskrives som en gangsterkomedie satt til Oslo anno 1999. Herman Flesvig spiller nemlig en av hovedrollene i serien, som er skrevet av Yosef Woldemariam og Mikael Samuelsen. Woldemariam er blant annet kjent fra rapduoen Madcon og som programleder i «The Voice» på TV 2. 

- Jeg har bare blitt pisket inn i rollen. Det var ikke en rolle jeg diktet opp i hodet, det var en jeg fikk tildelt, sier Flesvig, som spiller karakteren Even André.

- Det er mer en løs erindring av mitt minne om hvordan det var for meg å vokse opp på 90-tallet. Men det er ikke en dokumentar akkurat. Vi er på NRK Humor, ikke History Channel, sier serieskaper Woldemariam.

Les også: Flesvig håndplukket av Madcon-Yosef til ny NRK-serie: - Går rundt i truse, snorter kokain og får juling 

Slik beskriver NRK serien
Ifølge NRK følger «Flus» en kompisgjengs hverdag i hjertet av «norsk gjengkriminalitets gullalder». Karakteren Bæbs er overbevist om at konsekvensene av å eksistere i et kriminelt miljø ikke gjelder ham, da han ikke er noen gangster. 

I serien møter vi også de to karakterene Even André (Flesvig) og Kelechi, som drar Bæbs inn i en pågående feide mellom to pakistanske gjenger. Det går gradvis opp for Bæbs at han befinner seg i en verden han ikke hører hjemme i. En verden full av farlige idioter alle forsøker å leve opp til tittelen: «Norges fargligste». Det er ingen enkel oppgave, ifølge NRK.  

Filip Bargee Ramberg og Tobias Haile Furunes spiller også i serien, som er produsert av Spark Media. 

- Løsere tilknytning til NRK
For om lag to og en halv uke siden kunne Kampanje melde at Herman Flesvig var blitt en 100 prosent «free agent» etter å hatt fast en TV-kontrakt med NRK i forbindelse med suksessen «Førstegangstjenesten». 

- Først og fremst så er det viktig å presisere at Herman ikke har brutt med NRK, men som underholdningsredaktør Charlo Halvorsen har uttalt så er det enighet om en mye løsere tilknytning enn tidligere, sa Flesvigs manager Laila Robe da til Kampanje. 

Nå viser det seg at altså at Flesvig blir å se på skjermen allerede til høsten - men Flesvig står i motsetning til tidligere fritt til å jobbe med andre TV-kanaler og prosjekter paralellt dersom han ønsker.