Tidligere i år kunne TV 2 fortelle at TV2.no styrkes med 30 stillinger. Siden mediehuset annonserte den største digitale satsingen i TV 2 siden oppbyggingen av TV 2 Play, har interessen vært stor, forteller mediehuset. Kampanje har tidligere omtalt ni ansettelser så med de nye fire nærmer mediehuset seg halvgått ansettelsesløp. 

Les også: TV 2 ruster opp nettavisen kraftig – øker med 30 nye stillinger

Nå henter de fra Nettavisen, Aller og Dagbladet samt egne rekker. De henter både journalister og digitale hoder, og ansetter nå Rikke Monsen, Lene Hegland, Vilde Midtbø Ulsten og Magnus Fjeldstad.

- Vi er veldig fornøyde med å sikre oss vanvittig sterk kompetanse innen video og konsept. Dette er kjernevirksomhet for TV 2, og disse flinke folka vil bidra til at vi når enda flere med innholdet vårt, sier Nyhets- og aktualitetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække.

Les også: TV 2 styrker nettsatsingen: - Rett og slett et stjernelag

- En drøm
Rikke Monsen er hentet fra Nettavisen og begynner som konseptreporter i TV2.no. I Nettavisen har hun skrevet om kjendiser og TV-serier, forbrukersaker, familieliv, helse og ernæring og har tidligere hatt ansvar for å dekke «Skal vi danse», «Bloggerne» og andre norske TV-produksjoner. Hun har erfaring både med som skrivende og som videoreporter, samt ledet podkasten «Schendis».

- Det er en drøm å skulle jobbe i et mediehus som TV 2, som er folkelig og når så bredt ut. At de nå satser tungt på innholdssiden og utvider redaksjonen er kjempespennende. Jeg setter stor pris på å få være med og bidra til den utviklingen. I tillegg er jeg storforbruker av TV 2 selv, så jeg gleder meg til å oppleve hvordan ting fungerer der, sier Monsen.

Les også: TV 2 ruster opp nettsatsingen – henter fra NRK, Dagbladet og Amedia

Lene Hegland kommer fra Aller og har de siste årene hatt ansvar for søkemotoroptimalisering. Her har hun blant annet kurset forskjellige redaksjoner å få en større rekkevidde på saker gjennom søk, og har kompetanse i skjæringspunktet mellom redaksjon, analyse og strategi. I TV 2 blir hun SEO-ansvarlig.

- Jeg gleder meg aller mest til å ta del i en videre vekst i et utrolig spennende selskap, og ikke minst bli kjent med nye kollegaer, sier Hegland

Henter fra egne rekker
Vilde Midtbø Ulsten og Magnus Fjeldstad kommer begge fra egne rekker. Begge har vært en del av den operative videodesken i TV 2, men begynner nå i TV2.nos nye breakingavdeling. Midtbø Ulsten har erfaring fra NRK og Bergens Tidene, mens Fjeldstad har erfaring fra Bergensavisen og Åsane Tidene.

-Jeg ble så glad da telefonen om jobbtilbudet kom, og jeg ser virkelig frem til å sette i gang for fullt med den nye breakingavdelingen. Dette blir bra, sier Midtbø Ulsten.

- Det kribler i magen når jeg hører om TV 2s planer fremover, og jeg synes det er vanvittig spennende å få bli med på en så ambisiøs satsing. I tillegg til det har jeg blitt veldig glad i folkene og arbeidsmiljøet. Jeg er sjeleglad for å binde meg til TV 2 på permanent basis, avslutter Fjeldstad.