Hundeserien «Fra bølle til bestevenn» har gått i flere sesonger på NRK og nå vil også TV 2 ri hundebølgen. Kanalen samler derfor seks kjendiser som alle er hundeeiere til et nytt sommerprogram. De seks kjendisene er tidligere FrP-leder og finansminister Siv Jensen (52), bryteren Stig-André Berge (38), NRK-programleder Siri Kristiansen (43), psykolog Benjamin Silseth (30) og youtuberne Jonas Lihaug (31) og Mina Jacobsen (21).

I det nye programmet som har fått navnet «Gi labb» er spørsmålet hvem av kjendisene som klarer å trene og veilede hunden sin på best mulig måte gjennom ulike øvelser. Underveis i programmet blir deltagerne veiledet av hundeinstruktøren Ida Nedberg Østgård og TV 2-programmet skal ledes av Morten Hegseth (36) som lover god stemning og kos.

– Det er som fønvind for sjela. Det har vært som å lede hundenes svar på «Mesternes mester». Det har vært veldig gøy, sier Hegseth.

36-åringen har hund selv, og anbefaler alle som har hund om å se på. Selv undret han seg over hvor spennende det kunne være å se hunder hoppe på en bane. Etter innspillingen har han svaret klart:

– Det er så spennende! Det er helt merkelig. Jeg har hatt konkurranseinstinkt hele veien. Også er det gøy å se hvor fort hunder lærer. Det er bare å glede seg.

 Tidligere Frp-leder og finansminister Siv Jensen er hjertens enig med programlederen:

– Det har vært kjempegøy å delta i «Gi labb»! Det har vært veldig lærerikt både for meg og Karma, og det var derfor jeg meldte oss på. Jeg visste hun ville ha kjempestort utbytte av treningen. I tillegg har det vært supertrivelig å møte de andre konkurrentene. Vi har hatt fine uker sammen, sier hun. 

«Gi labb» har premiere på TV 2 og TV 2 Play 19. juni.

Nytt kjendisprogram:

Hvem har Kjendis-Norges flinkeste hund? I det nye underholdningsprogrammet «Gi labb» kan TV 2s seere i sommer følge seks kjendiser og deres pelskledde bestevenner. Foto: Espen Solli/TV 2