Robert Staavi gjør et internt stillingsbytte og blir byråansvarlig hos Amedia Salg og Marked. De siste to årene har han jobbet som salgssjef på strategisk kundeteam.

Stillingen som byråansvarlig er helt ny i Amedia Salg og Marked.

- Mediebyråene er noen av våre absolutt viktigste samarbeidspartnere. Og
mediebyråene er viktige premissgivere for bransjen. Vi må sørge for at vi jobber tettere mot byråene på alle nivåer, samt være en relevant og tillitsfull sparringspartner, sier Christian Thu, strategisk salgsdirektør hos Amedia Salg og Marked, i en pressemelding.

Han forteller at Amedia ønsker å styrke sin relasjon med mediebyråne.

- Derfor har vi nå opprettet en egen satsning spesifikt mot de største mediekjøperne i bransjen. Jeg er sterk i troen på at Robert vil løfte oss i riktig retning og gi byråene den kraften vi kan tilby gjennom Nettavisen, våre lokalaviser og alle våre produkter og tjenester, sier Christian Thu.

– Samarbeidet mellom byrå og publisist er veldig viktig for at vi sammen skal kunne levere de beste løsningene for annonsørene. Det beste med samarbeidet mellom publisist og byrå er at vi vil det samme, det vil si levere best mulig effekt for annonsørene, sier Robert Staavi.