Story House Egmont satser stort på event og nå har de fått med seg idrettsheltene Therese Johaug og Kjetil Jansrud når de inviterer leserne til Shape Up-samlinger i år. Johaug inntar scenen på Shape Up Convention 27. august.

- Therese Johaug er en profil som passer perfekt i Shape Up-universet. Hun har de samme verdiene som oss når det kommer til fokus på sunnhet og balanse. I tillegg er hun en skikkelig «likanes» person, som jeg er helt sikkert på at deltakerne på Shape Up Convention kommer til å digge å trene sammen med når vi samles i august, sier produkteier Hanna Sundquist i Shape Up, som er definert som «et univers» og befinner seg i Story House Egmonts innovasjonsavdeling Next.

- Jeg må bare si at jeg digger Shape Up. Jeg får masse trenings motivasjon av å lese bladet. Gode råd om både trening, kosthold og helse. Nå gleder jeg meg utrolig mye til å endelig være instruktør på et av Shape Up sine eventer, nemlig Shape Up Convention i Oslo 27. august. Der skal det blir masse action, det skal være hardt, men vi skal ha det veldig moro, sier Johaug i et sitat Kampanje har fått videreformidlet fra Story House Egmont.

Kjetil Jansrud dukker opp på Shape Up Escape i november. Han la opp sin karriere 1. mars i år.

- Vi er stolte av å ha fått med den Norske folkehelten, Kjetil Jansrud. Han skal holde treningstimer for deltakerne våre på Shape Up Escape, som finner sted første helgen i november. Jansrud skiller seg litt fra instruktørene vi har hatt på våre arrangement tidligere, og det passer perfekt at vi utvider trener-horisonten vår nå i takt med at vi utvider treningsuniverset Shape Up. Med Jansruds brede idrettserfaring kommer han til å levere treningsopplevelser av meget høy kvalitet, sier Hanna Sundquist.

- Jeg gleder meg til å dele litt av det vi på alpinlandslaget har drevet med i mange år, og håper dette kan være til inspirasjon for flotte, treningsglade mennesker. For meg er det gøy å gjøre noe nytt, og ikke minst dele denne opplevelsen med andre flotte, fantastiske instruktører, inkludert min tidligere fysiske trener på alpinlandslaget, Lars Mæland, sier Kjetil Jansrud.

Les også: Solid treningssmell for magasinet Shape Up: - Vi vil beholde bladet også på print