Dennis Siva Lie er blitt et kjent TV-ansikt for barn og unge som programleder for «Newton» og «Superkroppen» i NRK. Nå melder han overgang til TV 2 og et mer voksent publikum i «God kveld Norge». Der skal han lede TV 2s digitale satsing på kjendisnyheter sammen med Marte Bratberg.

«God kveld Norge» ble som kjent tidligere i år lagt ned som lineært TV-program.

- Jeg tenkte: «Shit, klarer jeg dette her da?». Jeg må fylle noen store sko i et stort program, men jeg ble veldig glad da jeg ble spurt om å være programleder. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Marte, sier Dennis Siva Lie i en pressemelding fra TV 2.

Han har også vært å se som deltaker i «Kompani Lauritzen» på TV 2 i vår.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, er fornøyd med signeringen av den nye programlederen. 

- Vi er veldig glade for å ha sikret oss Dennis Siva Lie som ny programleder. Han har lang erfaring fra «Newton», og sammen med Marte Bratberg vil de to utgjøre et veldig bra team som programledere for «God kveld Norge», sier Haldorsen.