Mediebedriftenes landsforening (MBL) legger i dag frem digitale dekningstall for første kvartal. De viser at Dabladet har 1.341.000 daglige lesere. Det utgjør en vekst på nesten 100.000 lesere sammenligned med samme kvartal i fjor.

Ingen andre medier kan vise til like stor vekst i antall lesere.

- Dette er fantastiske tall. Vi er svært glade for at vi på bare ett år har fått 96.390 flere daglige lesere. Vi lover å levere mer engasjerende journalistikk også fremover, sier sjefredaktør Alexandra Beverfjord i en pressemelding.

Hun gir redaksjonen æren for utviklingen.

- For oss starter og slutter alt med journalistikken. Dagbladet er heldige som har en ekstremt kompetent og fremoverlente redaksjon. Nyheter er hjertet vårt, og vi jobber hardt med å være først ute med siste nytt på alle områder, enten det er innenfor politikk, sport eller underholdning, sier Beverfjord.

Akkurat nå opplever Dagbladet stor interesse rundt dekningen av Russlands invasjon av Ukraina.

- Krigen skaper mye usikkerhet, og mange har et behov for informasjon de kan stole på. Vi er glade for at det norske folk stoler på norske mediers evner til å rapportere om krigen, og vi er takknemlige for at flere og flere nordmenn velger Dagbladet når de skal oppdatere seg om utviklingen, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.