Tidligere i år ble det kjent at Martin Lepperød slutter i «P3morgen», men nå kan NRK opplyse om at Lepperøds arvtakere blir Karsten Blomvik og Tete Lidbom. De to teamer dermed opp med den dagens programleder, Adelina Ibishi for å lage det NRK mener er «Norges beste morgenradio for unge».

Blomvik, som er best kjent fra «4ETG» og NRK TV-serien «Gym» sier han er takknemlig for å få prøve seg.

- Det å være med på sending har alltid vært en megafornøyelse, så det å endelig kunne kalle det min faste jobb er jeg ekstremt takknemlig for. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og vet at med gjengen vi har i studio vil det bli kjempegøy, sier han.

Lidbom, som P3 lytterne kjenner fra «Heia fotball» og «Norske tilstander» lover å gi alt, nå som han skal lage morgenradio med Adelina og Karsten.

- Jeg gleder meg max til å få jobbe med radio igjen. Jeg har hatt en slags kjærlighetssorg siden siste sending med Norske tilstander. Ellers blir det fabelaktig å bidra til at folk skal få en så god og underholdene start på hverdagen som overhodet mulig. Det fortjener de og jeg skal gi alt jeg har, sier han.

Redaksjonsleder i P3morgen, Adiele Helen Krüger Arukwe forteller at det har vært en lang og spennende prosess for å finne ut av hvem som skulle ta over etter at Martin Lepperød takket av tidligere i år.

- Mens lytterne har hørt Adelina styre flata sammen med en rekke spennende gjester innen humor, underholdning og musikk, har vi jobbet intenst med å lete etter våre nye programledere. Vi ønsket å gå i en litt annen retning enn tidligere, og har denne gangen samlet et stjernespekket team bestående av talenter innen ulike felt, sier Krüger Arukwe.

I tillegg til at det blir tre programledere i studio fremover, har «P3morgen» fått tre fantastiske reportere med på laget. Hani Hussein, Henning Bang og Egil Skurdal er P3morgens nye reporter-stab. 

Les også: Martin Lepperød slutter i P3morgen