VGTV-programleder og Max Social-profil Bernt Hulsker skriver i et innlegg på Instagram at han tar en «timeout på ubestemt tid». I innlegget omtaler han en hendelse på en jobbfest som årsaken til at han nå trekker seg fra rampelyset.

- For litt siden var jeg på en jobbfest der jeg drakk altfor mye og oppførte meg som en idiot. Jeg vet at min oppførsel såret mange gode venner og nære kollegaer. Hver dag står folka opp for meg slik at jeg kan skinne, og jeg er ekstremt skuffet over meg selv for at jeg ikke viste dem den takknemligheten de fortjener, skriver han.

Bernt Hulsker er kjent fra VGTV-programmer som «Enkel servering», «Ikke lov å le på hytta» og «Av med maska». Sistnevnte hadde premiere tidligere i år. Hulsker var også å se i andre sesong av «Kompani Lauritzen» på TV 2.

Kampanje har vært i kontakt med Bernt Hulskers manager Vilde Kristine Darvik i Max Social som forteller at programlederen ikke ønsker å kommentere hendelsen ytterligere.

- Vi har ingen ytterligere kommentarer enn det Bernt selv har skrevet. Nå trenger han litt ro, skriver hun i en tekstmelding til Kampanje.

Heller ikke daglig leder i VGTV og styreleder i Max Social, Thomas Manus Hønningstad, ønsker å kommentere hendelsen Bernt Hulsker omtaler.

- Bernt har gitt en ærlig beskrivelse av hva han står i. Denne saken håndteres internt, og utover det kommenterer vi ikke interne forhold, sier han.

Les mer: Max Social-sjefen slutter - Cecilie Eriksrud overtar