Torsdag ble det kjent at VGTV-profil, Bernt Hulsker, er politianmeldt av en dørvakt på et utested i Oslo etter en jobbfest med VGTV. Årsaken til anmeldelsen skal ha vært Hulskers oppførsel på utestedet.

TV 2 var først ute med opplysningene. De skriver at saken er overført til hatkrimgruppen i Oslo politidistrikt.

I tillegg til VGTV så gjør Hulsker opptredener på flere andre TV-kanaler. I fjor ledet han blant annet Nent- og TV3-programmet «Fangene på fortet», i tillegg til at han er kjent som fotballekspert på Discoverys Obos- og eliteseriesendinger.

Ifølge VG får han nå ikke lenger lede «Fangene på fortet». Det kommer som en direkte konsekvens av hendelsen på utestedet i Oslo. Kampanje har mottatt følgende e-post fra Nent.

- Vi kan foreløpig ikke bekreftet at vi skal lage en ny sesong av Fangene på fortet. Derfor kan vi heller ikke si noe om hvem som skal være programledere for en eventuell ny sesong, sier programsjef i Nent, Christian Meinseth.

Kampanje har også vært i kontakt med Discovery som svarer følgende på spørsmål om Hulsker var tiltenkt en rolle i årets fotballstudio:

- Bernt Hulsker har hatt oppdrag som fotballekspert for oss i tidligere sesonger, og han skulle etter planen være med som ekspert i tre sendinger også denne sesongen. Han er nå sykmeldt, og vi ønsker ham god bedring, sier kommunikasjonsdirektør i Warner Bros. Discovery, Hanne McBride.

- Kan det være aktuelt å hente ham inn igjen når han blir friskmeldt?

- Det vil vi vurdere når det eventuelt skjer, svarer McBride.

Kampanje har foreløpig ikke lyktes med å få tak i Bernt Hulsker manager Vilde Kristine Darvik.