Som tidligere uttalt har TV 2 bestemt seg for å ruste opp sin satsing på nettsiden TV2.no og henter nå inn fire nye ansatte. De fire kommer fra NRK, Dagbladet, Drammens Tidende og Avisa Oslo. I stillingen som nyhetsreporter tiltrer Torgeir Knutsen (27) fra NRK og Renold T. Christopher (33) fra Avisa Oslo, som begge starter i løpet av sommeren.  

- Begge disse journalistene har god evne til å jobbe frem egensaker om temaer folk er opptatt av, som er svært viktig for TV2.no å lykkes med fremover. Vi gleder oss stort til å få disse dyktige folkene på laget, sier Nyhets- og aktualitetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække.  

Jeanette Nyhammer Vik (28) fra Dagbladet er allerede i gang som breakingreporter i TV 2, mens Knut Storvik (37) er tidligere frontsjef i Drammens Tidende. Han starter som frontredigerer i TV 2.

- Med disse rekrutteringene fortsetter vi å styrke kjernen av TV2.no-desken, som er helt essensiell i vår historiske satsing på breaking. Vi ser frem til at disse skal sette sine fotavtrykk på TV2.no, sier Solbrække.  

Les mer: TV 2 ruster opp nettavisen kraftig – øker med 30 nye stillinger