Onsdag slapp Schibsted nyheten om at daglig leder Marte Schei forlater det ferske influencerbyrået Max Social to og et halvt år etter at satsingen så dagens lys.

Nå går hun til en stilling som Head of Commercial and Partnerships i konsertarrangøren All Things Live Group.

- Det er en stilling der jeg skal ha ansvar for all kommersiell strategi og utvikling for selskapet i Norden og Europa, skriver Schei i en tekstmelding til Kampanje.

Les mer: Max Social-sjefen slutter - Cecilie Eriksrud overtar

Hun forteller videre at de ikke skal konkurrere med Max Social på noen måte.

Det har ikke lykkes Kampanje å få ytterligere kommentarer fra den avtroppende byrålederen, men i pressemeldingen fra Schibsted sier hun:

- Å få være med og etablere Max Social har vært ekstremt spennende. De gode resultatene, både økonomisk og strategisk, viser at vi har gjort mye riktig. At det er akkurat Cecilie som skal ta dette videre er en styrke for selskapet, og jeg gleder meg til å følge med på fortsettelsen. Nå skal vi først sikre en god overlevering sammen, så ser jeg veldig frem til å kunne ta fatt på ny rolle i nytt selskap. Der venter oppgaver både i Norge og internasjonalt. Å få jobbe strategisk på tvers av land har lenge vært en drøm for meg, så den nye jobben min er som skreddersydd for meg, sier Schei.

Som Kampanje tidligere har skrevet, har Marte Schei vært største eier i sin tidligere arbeidsgiver og Max Social-konkurrent Brandpeople. Etter det Kampanje erfarer har Schei solgt seg ned i byrået.