Trenerlegende José Mourinho måtte ha fire forsøk før han klart å tukte Bodø/Glimt. Til gjengjeld gjorde han det i overlegen stil med resultatet 4-0.

Dermed tok Europa-eventyret til Bodø/Glimt slutt i kvartfinalene i UEFA Europa Conference League. Sammenlagt over to kamper ble stillingen 5-2.

Les også: Nesten 400.000 så Bodø/Glimt slå Roma nok en gang: - Vi bruker mye krefter og ressurser på disse kampene

I Norge er det Nent og Viaplay som sitter på rettighetene på turneringen og Bodø/Glimt har virkelig gjort Nent en stor tjeneste med sitt Europa-spill. Gjennom flere kamper har Nent kunne skimte med gode seertall, blant annet under Glimts første kamper mot Roma, som hadde høyere seertall enn Champions League-finalen.

Les også: Bodø/Glimt-suksessen gir penger i kassa hos Nent: - Vi må takke nordlendingene

Kampen i påsken kom imidlertid ikke helt opp på dette nivået, men samlet likevel mange foran TV-skjermen. Nent oppgir til Kampanje at 351.000 seere så kampen i snitt, med en seertopp på 449.000. Nent går ikke ut med seertall for strømmetjenesten Viaplay, men sier at det er den mest sette Conference League-kamp på Viaplay så langt.

Tallene gjorde kampen til den nest mest sette Europa-kampen på V4 så langt denne sesongen.

V4 sendte også semifinalene i FA-cupen i påskehelgen. Kampen med størst interesse, Manchester City mot Liverpool, hadde et snitt på 114.000 seere og en seertopp på 161.000.