Nylig ble det kjent at Niklas Silseth Baarli (33) og Sophie Elise Isachsen (27) gir seg som programledere for «God kveld Norge», og at programmet ikke lenger blir å finne som et fast program i TV 2s lineære TV-tilbud.

Les også: Slutt for God kveld Norge og TV 2 hjelper deg på TV

Nå er det klart hvem som skal bli de nye «God kveld Norge»-programlederne og det blir influencer-paret Aleksander Sæterstøl (26) og Martine Lunde (26) som nå skal steppe inn som vikarer, skriver TV 2.

Kjæresteparet er spente foran sin nye oppgave.

- Jeg gleder meg veldig til å få prøve meg som programleder for «God kveld Norge». Det blir veldig annerledes enn ting jeg har gjort tidligere, og så jeg er veldig glad for at Aleks og jeg får denne muligheten sammen, sier Lunde (26) i en melding fra TV 2.

- Dette blir kjempegøy. Ett skritt nærmere TV-bransjen har jeg ikke noe imot å komme. Alle som jobber i «God kveld Norge», er flinke og hyggelige, sier han i meldingen fra TV 2.

Lunde og Sæterstøl er også kjærester på privaten etter at de to deltok på Paradise Hotel. Kjæresteparet har også vært aktuelle i TV 2-programmet «Sofa» som har rullet på TV-skjermene denne våren samt flere sesonger av «Bloggerne».