Fredag morgen ble en ny episode av VG-podkasten «Enkel servering» sluppet. Her tar Morten Ramm og Martin Sleipnes, to av de tre faste personlighetene i podkasten, sterk avstand til Hulskers oppførsel. VG var først ute med å omtale saken.

I går, torsdag, ble det kjent at Bernt Hulsker har blitt politianmeldt av dørvakten Jwan Rasho for rasisme og vold. Saken er overført til hatkrimgruppa i Oslo politidistrikt. Det var TV 2 som var først ute med detaljene i denne saken.

Les også: VG slått av TV 2 i Hulsker-avsløring: - Har ikke hatt annen tilgang til informasjon

Sleipnes og Ramm tar i løpet av åpningsminuttene i fredagens episode tak i hendelsen. Det skriver VG.

- Før vi går videre på dagens meny må vi snakke om Bernt. Det er naturligvis mange av dere lyttere som spør hvor han er blitt av. Bernt har lagt ut en post på Instagram. Det har også vært en del saker i mediene i det siste, og det er åpenbart derfor Bernt ikke er her, sier Sleipnes i podkasten.

- Sånn oppførsel, det er åpenbart overhodet ikke greit. Så enkelt, sier han videre.

Til VG sier Ramm følgende:

- Det er viktig å ta tak i sånne hendelser. Jeg var ikke på festen selv, men når sånt skjer, så er det med på å holde liv i uakseptable holdninger, uansett grunner til at det skjer.

Hulsker var fast i podkasten sammen med Ramm og Sleipnes, men i de siste episodene har komiker Ole Soo tatt plassen til Hulsker.

Hulsker har selv beklaget oppførselen sin på Instagram tidligere og gjennom sin agent til media. Han skal nå avhøres om saken.

Les også: Usikker TV-fremtid for Bernt Hulsker på Discovery